Du rattar bilen – vi fixar milen!

Med vår Digitala Körjournal får du koll på företagets fordon i realtid, samtidigt som alla rutter loggas och sparas digitalt i molnet för att kunna användas som underlag för Skatteverket. Du når all information enkelt, direkt i appen eller datorn. Där kan du även se vart dina verktyg och andra värdesaker befinner sig med hjälp av våra spårsändare!

Kontakta oss Se video

Marknadens enklaste digitala körjournal?

När vi utvecklade vår digitala körjournal gjorde vi det för att den skulle vara enkel att använda. Och för att du ska slippa lägga tid på att sammanställa och bearbeta resedata. Det görs automatiskt. Du får ut tydliga underlag fördelade per medarbetare och fordon samt över privat- och tjänsteresor.

Fördelar

Mjukvara och hårdvara i ett

Enhet som monteras i fordonet

I vårt paket ingår en enhet för varje fordon. Vi erbjuder enheter som kopplas in i OBD-uttag, via bilbatteriet eller i 12-voltsuttaget. Allt för att uppfylla just ditt företags önskemål och behov.

Enkel installation

Installationen är simpel. När ni får enheterna är det bara att koppla ihop rätt enhet till rätt förare och fordon, resten sköter vi!

Ha alltid tillgång till data och underlag

Alla aktiviteter som loggas i enheten skickas till vår digitala plattform. Logga enkelt in via mobil, dator eller surfplatta så får du tillgång till översikter, rapporter och underlag som med ett knapptryck laddas ner eller skickas till din mail.

Så fungerar det

En automatisk körjournal företagets fordonspark!

App eller webbläsare

Vi har skapat en körjournal som passar alla. Är du på språng och behöver få information snabbt? Använd appen! Vill du hellre sitta framför datorn har vi en webbportal där du kan få ut mer utförlig information om dina fordon, enheter, konton, behörigheter med mera.

Se hur vår app fungerar!

Ett system anpassat efter ert företag

En enklare fordonshantering anpassad efter er organisationsstruktur. Dela in era fordon och förare i grupper för anpassade inställningar och behörigheter. Det är ingen annan än du som förare som ser dina privata resor för att värna om din integritet.

Enligt Skatteverkets krav… & dina!
Givetvis följer våra digitala körjournal Skatteverkets krav så att du slipper att tänka på det administrativa. Har någon resa blivit fel? Du kan enkelt byta mellan privat- eller tjänsteresa samt hantera dina resor i vår app eller på hemsidan.

Realtidspositionering av din fordonspark

Se snabbt och enkelt var företagets fordon befinner sig, i realtid. Du kan enbart se de enheter du har behörighet att se, och kan även se om fordonet är i rörelse eller parkerat. Genom att se var personalen befinner sig, kan era kunder snabbt få hjälp med akuta ärenden genom att direkt kunna hänvisa den som är närmast till ärendet.

Spara adresser och zoner för automatiserade resesyften

Få dina resesyften automatiskt registrerade i körjournalen när du besöker sparade adresser genom att skapa ett Geofence. Har ni en specifik leverantör där ni plockar upp ert material ifrån? Genom att skapa ett Geofence, alltså markera denna adress i appen, skapas resesyften automatiskt varje gång ni är hos er leverantör.

Trygg hemkomst för dina anställda
Inom vissa branscher behöver du som ansvarig för dina anställda se till så att din personal kommer hem säkert från sina arbetsplatser. Istället för att ringa runt kan du skapa Geofence på specifika område som skickar en notis till din mobil när dina anställda kommer in i sina markerade områden.

Smartare rapportexport!

Enkelt och flexibelt rapportverktyg, exportera körjournaler till Excel, Reseräkning i PDF eller SIE4-fil. Du kan göra detta enkelt och smidigt både på app och dator genom att ladda ner rapporten direkt. Vill du schemalägga rapportexportering så är även detta löst med enbart ett knapptryck.

Automatisk uträkning av trängselskatt, fördelat på privat- och tjänsteresor

Få enkelt ut rapporter för trängselskatt, fördelat på privat- och tjänsteresor samt i reseräkningen för löneunderlag.

FAQ

Svar på vanliga frågor

 • Vilka företag kan dra nytta av vår tjänst för digitala körjournaler?
 • Alla företagare som har en bil registrerad på företaget och som idag inte för en korrekt journal får stor nytta av tjänsten. Vår tjänst fungerar lika bra för företag som har en eller ett par bilar, som för företag med en större fordonsflotta.

 • Hur gör man för att skaffa tjänsten?
 • Vänligen kontakta oss på tel. 031-756 79 00 eller via email: info@boomr.se så hjälper vi dig att komma igång!

 • Vad händer efter att jag skaffat mitt månadsabonnemang?
 • Efter din beställning iordningställer vi din enhet och inom 1,5–2 veckor så har du pucken ute hos dig. När pucken levererats så är allting förinställt så det bara är för er att koppla in enheten i ditt fordon. Självklart följer din personliga handläggare upp installationen för att säkerställa att allt gått bra.

 • Vad gör vår digitala tjänst för körjournaler unik?
 • - Tjänsten är både enkel att starta upp och att använda, även om du inte har använt en liknande lösning tidigare.
  - Du ställer enkelt in automatiska resesyften.
  - Inga startavgifter eller kostnad för pucken (det vill säga hårdvaran som du monterar i bilen).
  - Du kan smidigt lägga till fler enheter under avtalsperioden, på samma avtal. Det gör att du slipper olika avtalsstarter.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert och demo!

Fyll i dina uppgifter i formuläret, så återkommer vi med en kostnadsfri offert och demo. Vi hörs!

 • 031-756 79 00

 • info@boomr.se

  Fyll i formuläret, så återkommer vi inom 24 timmar.

  Du är också välkommen att höra av dig på telefon eller e-post. Vi hörs!