Vi lanserar Digital Körjournal!

När det kommer till företagsresor är Skatteverkets regler hårda. Vi själva har länge haft krångel och svårigheter med våra manuella körjournaler, och vi vet att vi inte är ensamma. Nu har vi gjort det enkelt för dig!

Att sitta och anteckna vid varenda körning, mätarställning, datum, klockslag samt syftet och destination etc. tar mycket tid och ofta glöms viktiga detaljer bort. Alla krav på tidskrävande noteringar leder ofta till att företagare tröttnar på processen, och glömmer bort körjournalen. Följderna av att glömma vissa noteringar, eller rentav hela resor, kan innebära tråkiga viten för företaget och andra påföljder privat.

Vi har intervjuat Miljan Pavicevic, som är ansvarig för vår nya digitala körjournal.

Hur kommer det sig att vi tog fram denna tjänsten?

”Vi på Boomr tröttnade rätt fort på att föra manuell körjournal vid varje möte och affärsresa. Idéen om att erbjuda digitala körjournaler har funnits ett tag, men det tog tid innan vi hitta en partner som motsvarar våra behov. Vår vision är ju att förenkla vardagen och öka tryggheten för företagare i landet, så denna tjänsten passar oss perfekt!”

Hur fungerar tjänsten, och varför ska man använda den?

”Det är egentligen väldigt enkelt. Du har en GPS-puck som du kopplar in till bilens elsystem. Sen kan du se var ditt fordon befinner sig för stunden, men också var bilen kört tidigare. All den datan du vanligtvis behövt registrera manuellt, fylls nu i per automatik!”

Det låter väldigt smidigt! Finns det några andra fördelar?

”Det finns det faktiskt! Ett annat användningsområde för spårsändaren, är att du kan lägga in geografiska gränser. Skulle fordonet köra utanför dessa, går en notis ut till dig. Perfekt om du skulle råka ut för en stöld, eller om dina anställda inte sköter sig!”

Vår nya tjänst för automatiska körjournaler är alltså en perfekt lösning för dig som tröttnat på att slösa tid på att anteckna mätarställningar!

Läs mer om vår Digitala Körjournal här, eller kontakta oss om du har ytterligare frågor!