Stolt bidragsgivare till Ronald McDonald Barnfond!

Varje år gör Boomr en donation till en utvald organisation. Vårt mål är att, för varje år som går, öka summan vi donerar. Detta att kunna hjälpa de som behöver det mest. I slutet av året får en utvald anställd bestämma vilken organisation som ska få nästa års donation, och denna gången blev det Ronald McDonald Barnfond.

Ronald McDonald Barnfond är en stiftelse som hjälper till med att bygga Ronald McDonald-hus. Husen är till för familjer med barn som drabbats av svåra sjukdomar och ligger i sjukhusområdet där barnet behandlas. Idag finnss det fem stycken Ronald McDonald-hus i Sverige. Tack vare att dessa hus finns, kan barn och familj bo tryggt i närhet till sjukhuset, i en miljö som känns som hemma. Dessutom ger fonden bidrag till sjukhus för att bygga lekrum i väntsalarna.

Deras vision är att förenkla livet för svårt sjuka barn och anhöriga. Det går självklart inte att sätta en prislapp på det arbete Ronald McDonald Barnfond gör, men vi hoppas att vår donation kan bidra till att ännu fler familjer, kan få hjälp.