Prenumerera på trygghet
- så funkar det

Oförutsedda utgifter är aldrig välkomna. Oavsett storlek eller tidpunkt, eller om de drabbar dig som privatperson eller företagare. Med våra trygghetstjänster för privatpersoner och företag, prenumererar du på trygghet och slipper obehagliga ekonomiska överraskningar.
Så här går det till.

1. Ditt behov i centrum

Allas behov av säkerhet och trygghet ser olika ut. Risk- och behovsanalys är vår expertis, men ditt behov är unikt och det är det vi utgår ifrån. För att vi ska hitta ett bra och förhoppningsvis långsiktigt samarbete, börjar vi därför alltid med att förstå dig och ditt behov. Vi guidar dig också genom processen för att tillsammans hitta just ditt behov.

2. Rätt lösning

Vi har ett brett utbud av trygghetstjänster, för många olika situationer och behov. För att säkerställa att du får just den lösning som du behöver och känner dig trygg med, genomgår alla våra anställda en certifiering som gör att de får kalla sig för Trygghetskonsulter. Det är vår utbildning för att säkerställa att den du talar med hos oss alltid är väl insatt i våra olika tjänster och ger dig ett professionellt stöd.

3. Inga långa uppsägningstider

Om en eller flera av våra tjänster stämmer med ditt behov, tar vi fram en prisuppgift som du får god tid att läsa igenom. Det är viktigt att känna till att du aldrig låser upp dig i långa uppsägningstider och krångliga villkor. När ditt avtal löper ut, så löper det ut. Punkt. Du behöver inte oroa dig för långa uppsägningstider. Om ditt behov av våra tjänster kvarstår när ditt avtal är på väg att löpa ut, förlänger du enkelt din prenumeration genom din kontaktperson hos oss. Varmt välkommen till oss på Boomr Trygghetsbyrån!

Så här beställer du våra tjänster

Är du intresserad av någon av våra tjänster? Så här gör du för att beställa.

Steg 1

Gå till fliken beställ och välj mellan företagskund eller privatkund.

Steg 2

Välj vilken tjänst du önskar och avgör vilken paketlösning som passar er bäst.

Steg 3

Registrera kontaktuppgifter och kontrollera villkor sen är er tjänst aktiverad och klar!