Reflexer -grundläggande för ökad trygghet under mörkare tider

Vi är en trygghetsbyrå med fokus på att skapa en tryggare vardag för dig som företagare, men även som privatperson. Reflexer har funnit länge, men har du det på dig nu i vintermörkret?

Boomr har sedan en tid tillbaka hjälpt företag till en lättare vardag genom att förenkla sättet att hantera sina körjournaler. Med vår digitala körjournal sparar du både tid och pengar och kan istället lägga tiden på det du och ditt företag är bra på. En röd tråd i vårt arbete har alltid varit säkerheten, vi arbetar stöldförebyggande, heltäckande och vill ligga steget före. Vi skyddar bilen, lokalen, identiteten, hela verksamheten..  men det vi märker nu i denna mörkare tid på året är hur dåligt vi skyddar oss själva.

Utan reflex syns du inte förrän bilen är alldeles nära. Men med reflex syns du på 100 meters avstånd och bilar eller andra fordon hinner se dig i tid. Vi på Boomr har gjort en reflexmössa, både tryggt och varmt. Lite som vi se på vår affärsidé, tryggheten i att ligga steget före och värmen från en hjälpande hand när det behövs.

Vår personal syns i mörkret, gör dina det? Var rädd om varandra och bär reflex! Vill du ha vår snygga reflexmössa eller behöver du en reflexväst? Kom upp till vårt kontor i Krokslätts fabriker så löser vi det och berätta mer.