Karriär

Här nedan kan du se våra aktuella tjänster. Tjänsterna är publicerade till dess att tjänsten är tillsatt, så varmt välkommen med din ansökan!

Företagsrådgivare/Säljare

Står du på tröskeln till arbetslivet? Är du hungrig och på jakt efter nya utmaningar? Är du social och tycker om mötet med nya människor? På Boomr söker vi alltid efter morgondagens talanger. Vi erbjuder ett ungt och dynamiskt företagsklimat med möjlighet att påverka din lön från dag ett. Fortlöpande utbildningar är en självklarhet och vi är övertygade om att personlig utveckling är vägen till framgång – både för dig och för oss. Känner du dig lockad av ovanstående så tveka inte att höra av dig!

Kontaktperson: petter@boomr.se

Administratör, timanställning

På grund av pappaledighet så kommer vår administration och kundtjänst att behöva hjälp under hösten 2018. Tjänsten kommer att vara en timanställning (minst 10 tim/v) och innefatta bland annat fakturering, orderhantering, receptionsarbete och inkommande samtal. Vi tror att detta passar dig som antingen studerar eller arbetar deltid. Du kommer att tillhöra en liten och sammansvetsad avdelning som är verksamhetens stöttepelare. Är du en fena på ordning och reda, snabb på tangenterna och har en trevlig telefonröst? Då kan du vara den vi söker!

Kontaktperson: cristina.vasilescu@boomr.se