Nu kan du äntligen skaffa Boomr Fordonsskydd!

Att vår DNA-märkning gjort succé över hela landet är ingen nyhet. I takt med att antalet stölder och inbrott ökat stadigt de senaste åren, vill fler och fler känna sig trygga både i hemmet och på jobbet. DNA-märkningen är internationellt spårbar och förenklar Polisens arbete. Nu släpper vi en ny tjänst som gör dig ännu säkrare vid en stöld!

Med hjälp av att DNA-märka dina tillhörigheter avskräcker du tjuven och kan även återfå eventuella stulna föremål. När det kommer till maskiner, bilar eller motorbåtar vill många företagare veta var fordonen befinner sig under arbetstid och vara säker på att de inte kommer på villovägar. Nu börjar vi jobba med GPS-sändare!

Genom att koppla in vårt Fordonsskydd i ditt fordon, kan du i realtid se var det befinner sig. Logga enkelt in i vår mobil-app och följ dina GPS-skyddade fordon direkt i appen. Blir du utsatt för en stöld, kan du alltså se vart tjuven kört det stulna fordonet och agera därefter. Skulle tjuven upptäcka pucken och klippa kablarna, ger GPS:en ifrån sig en signal som meddelar dig om detta.

”GPS-skydd för fordon är en tjänst vi sett en stor efterfrågan på hos bland annat entreprenadföretag och hantverkare. Jag är glad över att vi nu kan tillgodose även detta behovet.” – Teodor Moberg, Produktansvarig.

Vill du veta mer om vårt Fordonsskydd, eller någon av våra andra trygghetstjänster? Tveka inte att ta kontakt med oss!