Snickra inte ihop timmarna när jobbet är avslutat – spika dom direkt!

Med Boomr Tid & Projekt har du alltid tidrapporteringen nära till hands. Plocka fram mobilen, klicka i antal timmar och vad du har jobbat med. Klart! På köpet har du alla underlag som behövs för fakturering, löner och bokföring!

Kontakta oss

Tidrapportering & projekthantering

Handen på hjärtat, det är inte kärlek till pappersarbete som driver de flesta att starta eget. Samtidigt tar offerter, fakturor och lön mycket tid. Med Boomr Tid & Projekt automatiseras tidsödande admin, så att du kan ägna all din tid åt dina kunder & projekt.

Fördelar

Skapa ett projekt. Klicka i tid. Klart.

Ett flöde, från offert till faktura

Vårt unika flöde bygger på att du skapar offerten en gång. Sen kopplar du arbetsorder, medarbetare, kunder och fakturering till den.

Klick-klick. Klart.

Klicka i era timmar hamnar de på rätt projekt och rätt kund. Dessutom får du full koll på hur dina projekt ligger till. När du vill.

Automatiska underlag till allt

I Boomr Tid & Projekt knyts alla aktiviteter till ett projekt. Det gör att alla underlag för fakturering, löner, frånvaro, projektuppföljning och egenkontroll genereras automatiskt!

Så fungerar det

Sköt alla delar i era projekt, på ett ställe

Offerter

Skapa och följ enkelt upp offerter med hjälp av färdiga mallar för både utseende och artiklar. Din kund godkänner enkelt med BankID!

Tidrapportering, frånvaro och löner

Rapportera in timmar direkt i mobilen. Lägg till text, och övrig dokumentation och få allting kopplat till rätt projekt. Underlag för löner och frånvaro skapas automatiskt!

Fakturering

Skapa fakturaunderlag och skicka fakturor direkt i vårt användarvänliga system. Om du använder Visma, Hogia eller Fortnox hjälper vi dig dessutom att koppla ihop Tid & Projekt med företagets ekonomisystem.

Resursplanering & projektuppföljning

Med Boomr Tid & Projekt håller du enkelt koll på alla delar av dina projekt. Skapa en budget och följ projektets utveckling i realtid.

Fotodokumentation och egenkontroll

Fota och dokumentera bilder från dina projekt rätt in i systemet och knyt dem automatiskt til rätt projekt. På fältet, i bilen eller på kontoret. På samma sätt kan du enkelt dokumentera och utföra egenkontroller direkt via mobilen.

FAQ

Svar på vanliga frågor

 • Vilka företag kan dra nytta av Boomr Tid & Projekt?
 • Vårt system för tid- och projekthantering vänder sig till alla företag som arbetar med projekt! Stor som liten. Många av våra kunder finns i bygg & entreprenadbranschen, men även konsultbolag, transportföretag och företag i många andra branscher drar nytta av Boomr Tid & Projekt.

 • Hur gör man för att skaffa Boomr Tid & Projekt?
 • Vänligen kontakta oss, vi ger dig gärna en personlig demo av systemet och alla smarta funktioner! Vänligen kontakta oss på tel. 031-756 79 00 eller via email: info@boomr.se. Varmt välkommen!

 • Vad händer efter att jag skaffat ett månadsabonnemang?
 • Så snart du har startat upp ditt konto hos oss kan du börja använda systemet. Självklart hjälper vi dig att komma igång och vi är aldrig längre bort än ett samtal eller ett mail när du behöver support eller har frågor.

 • Vad gör Boomr Tid & Projekt unikt?
 • Boomr Tid & Projekt är utvecklat för att vara användarvänligt, anpassningsbart och för att ge dig full kontroll över varje del av dina projekt:

  Användarvänligt – systemet är superenkelt att använda och du sköter enkelt alltifrån tidrapportering, administration och rapportering.
  Anpassningsbart – Om din verksamhet har specifika behov kan vi anpassa systemet efter just ditt företag.
  Full koll – Boomr Tid & Projekt ger dig full kontroll, i realtid, på projekt, kostnader och personalstyrkan.

  Prata med oss så berättar vi mer om hur Boomr Tid & Projekt kan hjälpa dig att effektivisera och förenkla projekthanteringen i just ditt företag!

Vi skräddarsyr paketet
efter funktion och efterfrågan!

  Fyll i formuläret, så återkommer vi inom 24 timmar.

  Du är också välkommen att höra av dig på telefon eller e-post. Vi hörs!