Boomr expanderar – Nytt kontor i Olympia, Helsingborg!

Sedan Boomr grundades år 2002 har vi rört på oss flera gånger. Från två personer som trängdes i ett litet skrymsle, till toppmoderna lokaler som rymmer över 60 kollegor i Krokslätts Fabriker. Men under 2018 kände vi att det var dags för något helt nytt.

Från succé till succé

Det är ingen hemlighet att Boomr är en arbetsplats där medarbetarna trivs riktigt bra och stannar länge. Ända sedan starten har nyanställda lovordat oss och sagt att de känt sig som hemma redan under sina första dagar. Vi är givetvis otroligt glada och stolta att vi lyckats skapa en plats dit våra kollegor längtar att komma tillbaka till.
För att nå ut till ännu fler go’a människor, valde vi att öppna i södra delen av landet. Närmare bestämt i anrika Olympia Arena, Helsingborg. Vad som tidigare inte varit mycket mer än en fotbollsarena, är nu även hem till vår skånska filial.

”Hittat min andra familj”

Vi har intervjuat vår första försäljningschef till Helsingborgs-kontoret, Pierre Mattsson.

Vad var dina första intryck av Boomr?

”Första intrycket var en familjär känsla. Redan vid första tillfället när jag träffade Petter [vår VD] fick jag en bra känsla; en ung ambitiös skånepåg med huvudet på skaft och fötterna på jorden vilket jag värderar högt. När jag sedan fick träffa mina resterande kollegor på Göteborgskontoret kände jag att jag hittat min andra familj.”

Hur känns det idag, nu när Helsingborgskontoret kommit i rullning?

”Det känns väldigt bra! Fina lokaler med ett utmärkt läge. Vi har nu en fantastisk möjlighet att skapa något riktigt bra här nere i söder och försöka anamma känslan och kulturen som finns på Göteborgskontoret med vår lilla egna touch av Skåne.”

Vad är viktigt för dig på en arbetsplats, och vad gör du för att uppnå detta på kontoret?

”Där är många faktorer som avgör om man kan uppnå en riktigt bra arbetsplats. Trivsel och gemenskap är två av de viktigaste faktorerna för att det ska fungera eftersom vi spenderar så många timmar tillsammans på kontoret. Man ska se fram emot att jobba, och med en bra gemenskap och glädje för jobbet har man lättare att nå sina egna respektive företagets mål.
Det jag gör nu för att uppnå detta är att ge rätt förutsättningar för säljarna som börjar nu i dagarna.”

Berätta om dina visioner!

”Mina visioner är att vi ska vara det självklara valet för alla företag i Sverige när det kommer till trygghetslösningar och juridik. Vi är idag fem stycken säljare på Helsingborgskontoret, och inom ett år räknar jag med att vi har fördubblat antalet säljare. Framöver ska Helsingborg bli en viktig del i företagets vision och målsättningar. På längre sikt ser jag ännu fler Boomr-kontor Sverige över.”

Genom att finnas tillgängliga i fler områden i landet, hoppas vi att kunna nå ut till ännu fler kunder och hittills oupptäckta Boomr-kollegor.
Har du vägarna förbi något av våra kontor i Olympia eller Krokslätts Fabriker är du självklart välkommen upp på en kopp kaffe!